Stilte opp på helsestasjonen med den fem år gamle minstejenta i dag.

Hun skulle vaksineres mot denne styggedommen som nå holder på å ta sitt klamme grep om folket (neida… jeg mener ikke Svein Gjedrem som i dag begynte sin etterlengtede vandring mot en “normal” rente på 7-8%…)

Helsestasjonen så ut som køen utenfor en pølsebutikk i øst-berlin under den kalde krigen.

De som hadde førsterett i dag var unger og gravide, men det hindret selvsagt ikke at en betydelig del middelaldrende menn med kols og gamle kjerringer med innbilt astma hadde stilt opp.

Kaos, ufine slengord og blikk som kunne drepe…

Helsesøstrene gjorde sitt beste, men køen lot seg ikke styre.

Til sist stilte den ene seg opp på en stol og proklamerte høyt og tydelig:

Alle over 65 går hjem og kommer tilbake på mandag.  Barna skal vaksineres først, deretter de gravide og helt til slutt skal dere andre få vaksiner hvis dere tilhører risikogruppen og det ellers er tid til det….

Det ble helt stilt, med unntak av litt småhostende banning fra en eldre dame…

Vi kom inn som nummer to i køen av barn.  Fikk vaksinen og skulle vente en tjue minutters tid før vi fikk lov til å gå.  Så jeg satt og observerte og småristet på hodet.  Mye rart!

Det eneste som manglet var at det skled inn en sylslank modellskjønnhet som forlangte å få vaksine.  Og fikk spørsmålet om hvilken risikogruppe hun tilhørte?

Jeg er gravid, proklamerte hun.  Og når ble du nå det, da?  Spurte den litt store helsesøsteren med et misunnelig blikk på sylfiden foran seg…

Og fikk til svar:

For tjue minutter siden!  Og herreguuuuud så godt det var!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende