Så var andre utstillingen til voffsen unnagjort.  Og det gikk enkelt og greit til h…te!

Blå sløyfe!  Det betyr at det ikke gikk helt etter planen… Men det hadde vi en anelse om på forhånd!

OK, hunden er jo fin.  Hun myndige belgiske dommeren hadde ingenting negativt å si om han kroppslig sett.

Men det var to ting som ikke var helt slik de burde være:

1: Dennis hadde ikke lyst til å bli vist frem den dagen.  Først måtte han gå fremst i ringen med en annen hannhund bak seg.  Dennis hadde mye heller lyst til å hilse på hannhunden, så han gikk feil vei.  Tilbake, hele tiden!  Oppe på bordet ville gjerne hun myndige fra belgia sjekke tennene hans.  Det ville ikke Dennis.  Så han stod på to, med frambena foldet rundt halsen på mor!  Sånn var det med den saken.

2: Pelsen.  Det var tretti andre hunder i rasen.  Med kort og velstelt pels.  Vår så ut som en busk!

Vi hadde fått beskjed om å vente med å nappe pels til over nyttår.  Vi burde ikke ventet!  For la oss si det slik:  Han var “dobbelt så stor” som alle de andre.

Så vi ble bestemte oss umiddelbart etterpå for å strippe han.  Det vil si:  Ta på en bend-over-hanske og røsk av all den strie pelsen som ligger utenpå den myke underpelsen.

Konemor gikk til verket umiddelbart etter hjemkomst.  Tre dager etter (og en bærepose full av pels) var vi ferdige.  Gikk greit med unntak av litt småhyl da vi dro av pelsen rundt rævhålet… Men napping der hadde antageligvis jeg også reagert bittelitt på!

Nå venter vi på at den nye stripelsen skal bli et par centimeter lang, så skal han nappes regelmessig.

Neste gang han skal stilles ut blir det med en pels hentet ut av læreboken.

Han er jo fin nå også da….  Og så er han vår Dennis!!

Det er det viktigste.

Mistenker at han tror jævlig godt om seg selv slik han viser frem brystkassen her!  Eller så tror han at dette innlegget kommer til å bli liggende på et ”eskorteforum” sånn at han får dyppet seg litt…

(Det eneste er at vi sliter litt med å forklare hun fire år gamle datteren vår hva det svarte som “dingler” mellom bakbena hans er.  Men der får vi hjelp av seksåringen som klart og tydelig klokken ni om morgenen forkynner at han ser ballene til Dennis…).

Tips oss hvis dette innlegget er upassende